Jobbhelg!

Helgen har varit full med jobb, men jag klagar inte! :) Livet som hart arbetande au pair ar faktiskt inte sa dumt! Kan man gora karriar som au pair? Skulle kanske vara natt!
Iaf i fredags borjade min arbetsdag kl 12 sa fick lite sovmorgon sadar dagen efter thanksgiving. Aldrig fel! Trodde att det skulle bli en dryg dag eftersomb att jag jobbade 8 timmar i rad, men icke da... Tiden gar sa fort nar man har roligt. Lekte runt i huset, malade, lekte race, kollade pa Team Umizommi, och bara hade det almant gott! Barnen var sa himla goa och da ar livet sa himla bra! Nar tiden hade sprungit ivag och klockan var 6 satte hela familjen igang med att pynta julgranen (lite tidigt for min del, men det var sa himla roligt) Jag och barnen hjalptes at att satta ornamenten i granen och givitvis kravdes det hjalp for att fa upp dem i toppen... En och annan kula lyckades tappas i golvet, men vad gor det?! Barnen verkar verkligen uppskatta mig nu och ha kul med mig sa nu ar vi pa ratt vag :) Nar vi var klara med pyntningen av granen var det upp med julkrubban, liiite julsaker i form av en ren och sa sa klart julstrumporna framfor brasan! :) 2 timmar swissade forbi snabbt som attan och klockan var nu 8 och dags for barnen att sova!

Lordags morgon startade vid 7 och jag och barnen myste ner oss i soffan jamte en tand gran for att kolla pa lite morgontv. Sa himla mysigt med bada barnen i knat samtidigt som det knuffar pa varandra for att fa mest plats, da kanner man sig alskad! :) Aven denna dagen spenderades med farglaggning, race med bilar och traktorer inomhus, men efter lunch tog vi oss en svang ut for att fa oss en skymt av det fina vadret. Ute blev det snobollskrig, med den lilla sno som  fanns kvar- jag mot barnen. Jag vann! :D Efter en timme ute gav vi oss in nar Johnathon blevmer intresserad av att leka med vattenslangen an av att leka med oss. Klockan var runt 2 och det var dags for JD att ta sin sovstund. Chris var hemma sa hon passade JD medans jag och Kate gav oss i vag pa aventyr i stan. Vi var pa jakt efter sma hyllor/lador att sortera Kate's alla ritpapper och teckningar eftersom att den senaste tiden har varit ganska slokig i lekhornan. Kate fick sitta i kundvagnen medans jag sprang runt med henne pa Staples. Manga blickar fick vi allt, men kul hade vi! :) Efter att detta uppdrag var fixat begav vi oss till Hannaforg for att kopa lite frukt och agg sa att vi kunde baka kakor. :) Val hemma tog Chris over en timme tidigare an sagt sa jag var ledig vid 4. Spenderade kvallen med skypedate med kara familjen som hade 70 ars kalas/fest for mormor min. Grattis Mormor! Alskar dig! <3 Spenderade resterande kvall framfor tven med brollopsfilmer... Vet inte riktigt vad som forsigar har men allt som visas pa tven har med brollop att gora(har jag missat natt?) Fick aven bli lite korkortteori sa har innan mitt skrivprov.

Idag har aven denna vart en bra dag. Borjade dagen med en film kl 7 idag ocksa :) Gjorde sedan frukost till barnen i form av svenska pannkakor, var langesedan nu, och det uppskattades :) Vid 10 akte Kate och Dave ivag till Sugarbush for att aka skidor och jag stannade hemma med JD. Ganska lugn dag eftersom att han underhaller sig sjalv sa himla bra med sina bilar och traktorer sa vad jag behover gora ar i stort satt att halla ett extra oga pa honom. Sa han lekte med sina bilar, jag plugga teori och sedan begav vi oss ner i kallaren for att leka i hoppborgen. Barnen tycker att det ar sa kul nar jag hoppar pa andra sidan sa att de flyger upp i luften, sa vad gor man inte :) Efter lunch var det dags for JD sovstund sa da var jag i stort satt "ledig". Passade pa att sortera och stada i lekhornan, vilket uppskattades av Chris nar hon sag det, tvattade och plockade ur diskmaskinen. Nar jag hade vart redig en stund satte jag mig framfor tven i brist pa annat. JD vaknade igen vid halv 4 sa da var det leka med bilar igen som gallde. Nar Kate kom hem en 15 min efter var det malarstund som gallde till klockan 5. Efter det var jag ledig, at middag med familjen, men sedan begav jag till mitt lilla krypin for att plugga teori och lasa en bok.

Imorgon jobbar jag mellan 6 och 12 men har bara Kate hemma sa far se vad som hittas pa...

Kramar till er alla dar hemma i stormen! <3






Kommentarer

Skriv det du vill här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-mail: (bara jag som ser)

Har du en blogg?:

Här kan du lätta på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0