En manad kvar... :))

Idag ar det enbart EN MANAD kvar tills jag (forhoppningsvis) ser min underbara familj igen! ♥♥ LOVE you!!

I lordags jobbade jag som vanligt till kl 12. Kate hade fotbollstraning vid 9 sa jag och morforaldrarna gjorde barnen iordning och packade mellanmal och leksaker. Val pa plats motte vi Chris och Dave som hade cyklat in. Vi satte oss i graset och lat Johnathon leka med sina traktorer sa det var ganska soft jobb for mig :) Satt och solade och titta nar Kate spelade. Nar hennes traning var slut lekte jag med barnen pa lekplatsen som finns dar i ungefar en timme, sa nar vi kom hem sa var klockan narmare 12 och jag fick sluta :) Skont nar ens jobb ar sant, vet inte riktig ur jag ska klara av att jobba pa riktigt nar jag kommer hem... ^^ Vid 2 tiden akte jag till Lenis hus for att banka oss framfor Eurovision song contest. Och fasen vad gott det var att vara 2 svenskar bland alla tyskar och VINNA :)) Go Loreen! Nar ESC ar slut hade vi dansparty med Wii... Alla dansade loss och vi hade grymt kul! Kvallen fortsatte med matlagning och tjot! Tror vi satt och pratade tills klockan var runt 1 halv 2 :) Galet roligt kvall med tjejorna! :)


Igar, sondags, var Leni har och vi hangde vid poolen hela dagen! Det var runt 30 grader igar sa vi lag pa varsin luftmadrass i poolen och stekte! :)) Nar det blev kallare ute gick vi in och satte oss framfor Tv:en och kollade pa Hitta Nemo! Har racker det inte att leka med barn hela dagarna, har maste man vara ett ocksa :P


Idag ar det Memorial day sa barnen och foraldrarna ar hemma hela dagen. Tanken var att vi skulle ha gatt pa en parad i Vergennes men det blev inte sa, utan foraldrarna gav sig ut pa en cykeltur och jagstannade hemma med barnen. Barnen var sa trotta idag av all sol fran helgen sa Chris och Dave satte barnen framfor en film innan dem akte sa det ar ganska Easy work for mig :)) Nar Chris och Dave kommer hem blir det troligtsvis att aka ut med baten! :)) Ser ut som att det kan bli en bra dag! :))

Vill ocksa passa pa att onska min alskade moster grattis pa hennes fodelsedag! ♥

Alskar dig!!! :DD

Basta helgen i Burlington pa laaange!

Hart en grymt bra helg! Jag borjade som vanligt lordagen med jobb fran 6-11.15. Chris och Dave gav sig ut pa en cykeltur vid 7 sa det var bara jag och barnen hemma. Vi at svenska pannkakor till frukost och efter frukosten hade jag lovat dem en liten film pa 30 min sa det blev lite filmtittande. Nar filmen var slut gjorde vi oss iordning for att ga ut i det underbara vadret sa det var pa med shorts och t-shirt, smorja in oss med solkram och pa med hattarna! Ute ville barnen att jag skulle ge dem fart pa gungan sa dar stod jag i nastan en halv timme och knuffa pa. Eftersom att det var narmare 30 grader ute gick vi ganska snabbt in igen eftersom att det var for varmt for barnen. Jag gjorde Kate iordning for hennes fotboll och nar Chris och Dave kom hem vid 11 tiden tog de Kate till fotbollen och jag kunde sluta. Efter jobbet hade jag och nagra andra au pairtjejer bestamt att vi skulle ha picknick vid vattenfallen i Stowe sa jag gjorde mig snabbt i ordning innan jag hamtade Michelle och vi begav oss till Richmond for att mota Jenny och Leni och ta bilen gemensamt darifran till Stowe for att spara bensinpengar ^^ Val dar motte vi upp de andra och vandrade 5 min upp till vattenfallen for att sedan vandra ner igen for att ata var lunch. Riktigt trevligt var det! :) Efter picknicken akte vi till Ben & Jerrys factory. Vi tog ingen rundtur, men vi kollade runt pa omradet och tog lite kort. :P Efter detta akte vi hem till Jenny for att hamta lite tarta och annan mat for att sedan aka hem till Katrin (den nya au pairen i Annes gamla familj). Dar lagade vi mat tillsammans och bara hade en kanonkvall. Har inte skrattat sa mycket sedan gud vet nar! :)

Igar, sondags, borjade jag dagen med att gora klart min laxa till Silverbay som jag borde ha gjort for langesedan, men nu ar den klar iaf :) Vid 12 motte jag Leni och Jenny vid stranden och dar hangde vi resten av dagen med Nane, Mirjam (en av de nya au pairerna) och Christina. Vid 5 var det dags for mig att skypa med en av de nya au pairerna som min familj pratar med, Kathi fran Osterrike, sa vi begav oss till Starbucks. Riktigt trevlig tjej och jag hade garna sett henne ta hand om mina sma trollungar, men hon kande inte riktigt kanslan for familjen som hon vill ha nar hon sager ja till en familj, sa hon kommer tacka nej! Men pa tisdag ska jag prata med en svensk tjej fran Goteborg, sa vi hoppas val att det gar battre :) Nar jag var klar pa skype med Kathi akte jag och tjejerna till Thiny thai for att ata lite middag. Mumsigt var det allt.
Nar jag senare kom hem pa kvallen ringer Michelle och undrar om jag vill folja med upp till Mt Philo sa da akte jag till henne och vi vandrade upp dar. Nar vi sedan ska ga ner igen ar det sa morkt att vi knappt kan se vara egna hander. Lite laskigt var det allt dar helt ensamma i skogen, men vi tog oss ner oskadda trots allt! :))

Lite rorigt inlagg idag kanner jag, men det har hant sa mycket nytt som inte brukar handa under helgerna har sa jag kange att jag var tvungen att beratta allt! :))

Hoppas ni har haft en bra langhelg dar hemma och att ni njuter av solen!
Puss♥






Ny au pair pa G!

Idag fick jag reda pa att min vardfamilj har borjat leta ny au pair! Maste saga att det kanns lite vemodigt! Jag har trots allt 5 manader kvar och att veta  att det ar nagon annan som ska ta min plats nar jag har akt kanns lite jobbigt... Kommer sakna kidsen som f*n! Chris sa att hon ville att jag skulle vara med och valja au pair denna gangen sa hon och Dave kommer antagligen att prata med ett fatal och sedan lata mig prata med dem och vara med i beslutet! Kanns skont pa natt satt att veta att jag har lite att saga till om i beslutet om vem som ska ta hand om "mina" kids :P haha

Dagen borjade med att jag och Chris tog bada barnen till tandlakaren. Nar hon var inne med barnen satt jag i vantrummet och laste The hunger games... Ah vad jag bara lskar den boken! Kan starkt rekomendera den! En annan sak som ar sant ar att jag aldrig mer ska lasa bocker pa svenska! Kanns sa mycker battre och finare med engelskan pa natt satt! Nar vi var klara akte vi och lamnade barnen pa skolan och sedan slappte jag av Chris hemma innan jag akte till Janina for att ata pannkakor. Hennes bada kusiner ar har denna veckan och hon ville att jag och Michelle skulle traffa dem sa hon bjod over oss pa pannkaksfrukost :) Godaste amerikanska pannkakorna jag nagonsin atit! Resten av dagen har inte vart sa speciell. Satt pa skype och pratade med syster min i en och en halv timma... Var jatteskoj! Langsta samtalet vi har haft pa skype sjalva sedan jag kom hit! <3


Hoppas att alla ni dar hemma har haft en bra dag!
L O V E ♥

Back from an AMAZING weekend in Montreal!

Jag ar kar! Helt seriost... Montreal ar bara sa underbart! Lite som ett mina-NY for att ta Mikaelas uttryck, men inte sa hysteriskt mycket folk. Och franskan... Ah nu vill jag lara mig franska! Det ar ju bara ett sa himla underbart sprak!

Vi akte fran Burlington pa fredag kvall vid 7-tiden och var framme i Montreal vid 10. Vi tog tunnelbanan till vart hostel for att gora oss redo for utgang! Sa skont att kunna festa loss efter 7 manader :)) Forst hamnade vi pa en tom klubb sa det slutade med att det bara var jag Michelle och Jennifer som dansade, men kul hade vi! Efter ett tag gick vi vidare och hamnade pa en klubb med valdigt mycket folk sa dar stannade vi resten av kvallen. Vi blev bjudna pa drinkar till hoger och vanster, tack sager man da, eftersom att det var svindyrt. 60 kr for en shot! :OO Jag traffade nagra killar fran Toronto som var dar pa svensexa. Sa underbart roliga killar. Skrattade mer an vad jag har gjort pa lange! Fick dessutom ett nytt smeknamn: IKEA! Fick aven den mest skumma raggningsrepliken under kvallen. En av killarna kom fran till mig och sa: Jag ar lite vilsen, skulle du kunna hjalpa mig. Jag: Jag ar inte fran Montreal, men vad letar du efter. Killen: Jag tror absolut att du kan hjalpa mig. Jag letar efter vagen till dina trosor... Ja, battre har man ju hort!! xD Michelle och Jennifer snackade med tva andra killar som ville att dom skulle folja med till deras hotellrum sa det slutade med att jag gick hem sjalv vid 3 tiden. Men hade dock en bra kvall :)

Pa lordagsmorgon gick vi upp vid 8 tiden for att ga ut och ata frukost pa Starbucks. Vi promenerade dar efter hela Saint- Cathrin street som ar den langsta och mest kanda gatan i Montreal. Vi besokte China town, Old Montreal, Hamnen, Notre-Dame och sedan akte vi till Little Italy for att se en stor mat marknad med all mat du kan tanka dig. Frukter i mangder som du kunde prova. Har aldrig i hela mitt liv atit sa god frukt! :)) Vi kopte lite lunch och satta oss vi ett litet fik en stund for att vila fotterna. Blev mycket promenera! Efter detta begav vi oss till Saint- Cathrin igen for shopping. Blev lite nya saker inhandlade! Nar klockan var 6 gick vi hem igen for att sove en liten stund innan det var dags att bege sig ut for annu en kvall med party! Vi borjade med att vi foljde med en av vara rumskompisar ut for att ta en ol med nagra andra fran hostelet. Satt dar en stund med dessa "gamlingar" innan vi gick till klubben igen :) Vi dansade i 4 timmar i strack! Sa grymt kul hade vi!! Nar klubben stangde vid 3 gick(mer haltade) vi hem. Vara fotter varkte sa otroligt mycket av allt promenerande och dansande sa jag ar saker pa att jag inte hade klarat en 10 meter till.

China Town


Pa sondagen sov vi lite langre innan vi gick till Starbucks for frukost. Vi promenerade dar ifran till Mont-Royal som ar en park dar du kan se hela Montreal fran. Underbart vackert aven om jag hade onskat att det var battre vader. Vi satt dar en stund och njot av utsikten innan vi promenerade tillbaka for att ata lite lunch. Franska crepes med nutella och bananer! Mums sager jag bara :P Nar vi var matta och belatna gick vi till hostelet for att hamta vara vaskor och promenerade dar ifran hela Saint Catrin igen till busterminalen. jag har nog aldrig i hela mitt liv gatt sa mycker under en helg som jag gjorde denna och jag tror aldrig att mina fotter har gjort sa ont nagonsin! Kan fortfarande inte ga normalt ^^ Vi tog bussen hem och var tillbaka i Burlington vid 6 tiden. Hade minst sagt en galet bra helg! Over forvantan :))

Utsikten fran Mont-Royal! ♥


Nu ar det bara 3 veckor kvar till nasta helgstrip till Washington D.C och Baltimore! Can't wait!! :D

Puss ♥

Tisdag!

Hej allihopa...

Helgen har varit bra! Jag och Leni akte in till Burlington bade lordag och sondag for att vi inte hade mycket annat att gora. Blev att sitta vid Waterfront en stund bada dagarna men i sondags var det riktigt blasigt och kallt sa vi bestamde oss for att aka hem till Leni for att kolla pa film istallet. Vi halv 12 i sondagsnatt akte jag och hamtade Michelle fran flygplatsen nar hon kom hem fran Miami. Saa avundsjuk, vill ocksa se Miami ^^ Vem vet, kanske en dag...

I mandagsmorse vaknar jag upp av att Kate kommer inspringandes och ropar Wake up sleepyhead (Vakna somntuta) vid klockan 7 (jag borjar klockan 6). Jag flyger upp ur sangen och inser att min vackarklocka inte hade ringt under morgonen. Springer ut i koket sa fort jag har fatt pa mig kladerna och ber om ursakt. Som tur var sa visade det sig att det var strommen som hade gatt under natten sa det var inte mitt fel. Skont det! Och Dave och Chris bara skrattade at alltihop och sa att dem skulle skicka hem mig till Sverige nu eftersom att jag hade forsovit mig en dag av narmare 200 ^^ Skont att dem tog det sa bra!

Idag hade vi hejdafrukost for Anne som aker hem pa torsdag... Kommer sakna henne och ar riktigt ledsen over att jag inte borjade umgas med henne mer fran starten, verkligen en helt underbar tjej! Sa det blir absolut att aka ner till Tyskland och halsa pa henne i framtiden! :)

Hoppas alla haft en bra helg! Puss

RSS 2.0