Underbar helg!

Hej hopp!

Nu var det ett tag sedan igen... Veckorna bara rusar forbi och jag kan knappt halla reda pa dagarna langre. Min helg har varit valdigt bra och jag har hittat pa en massa skoj. I fredags efter jobbet var det pizza och film kvall hos Michelle och lite avsked for hennes bror som har varit har hela veckan. Himla trevligt och god pizza ocksa vilket inte gjorde saken samre. Efter maten satte vi oss i kallaren for att kolla pa "The Hangover 2" och trots att filmen var rolig sa somnade sjalvklart jag. Kan inte forsta vad som ar fel med mig... Ar standigt trott sedan jag kom hit. Ar nastan sa att man undrar om jag aldrig blev av med min jet lag. Men trevlig fredagskvall vare iaf :)


I gar jobbade jag som vanligt mellan 6 och 12. Jag var ensam med Johnathon sa vi lekte runt i huset med hans traktorer, hoppade i hoppborgen och var ute i snon en liten stund innan Johnathon borjade frysa om sina hander. Nar jag slutade hann jag prata en stund med Mikaela pa skype innan Janina kom och hamta upp mig for att aka in till Burlington och fordriva var dag dar! Val dar traffade vi Michelle, Leni och Jenni och efter en stund kom Caio for att traffa oss. Vi at lite lunch pa Panera bread och gick runt i butikerna en stund innan vi trotnade pa det och beslot oss for att aka och spela laser tag (ett spel nar du springer runt i ett morkt rum och forsoker sjuta varandra med laserpistoler.) Men eftersom att det var sa lang ko struntade vi i det och bestamde oss istallet helt spontant for att aka och se en hockeymatch. Det var UVM (university of vermont) mot Boston University som spelade. Riktigt kul var det. Folk var helt galna och sa aven vi och matchen var riktigt bra. UVM ledde med 2-1 fran forsta till tredje perioden men i sista minuten gor Boston mal och i forlangningen  uttligare ett sa det slutade med forlust! Trakigt, men matchen var anda rolig att se :) Efter matchen akte vi hem till Caio for litte ost och ol... Mycket prat blev det och jag var hemma vid halv 2! :)






Imorses nar jag vaknade hade min vardfamilj akt till Sugarbush for att aka skidor och det var tydligen arets basta dag for skidor idag och sa missade jag det :( Vid 11 tiden akte jag och Janina in till Burlington for att ata lite frukost/lunch och gick sedan runt lite pa church street i det fina vadret. Resten av dagen har jag spenderat med att packa allt infor min Bostontrip imorgon. Blir 2 dagar i Boston ensam eftersom att jag har 4 dagar ledigt under barnens vinterlov. Inte helt fel ma jag saga! :) Hoppas att det blir skojsigt!

Vad har mer hant sedan jag skrev sist...? Storsta forandringen ar val att jag har klippt av mitt har! Vem trodde att det skulle handa? Haha Sa fort min moster klipper en millimeter for kort ar jag sur i en vecka, men har gick jag helt spontant och klippte av mitt har till nyckelbenen. ^^ Annars tror jag inte att det har hant sa himla mycket mer!


Hoppas att alla ni har det bra dar hemma! Puss

Battre sent an aldrig...

Nu tycker jag att det har varit lite val tyst har ett tag! Blir trott pa mig sjalv, men men... Just for tillfallet jobbar jag. Chris ar i New Jersey pa mote och hennes flyg skulle komma in sent ikvall och Dave ar pa skidtavling sa jag har varit sjalv med barnen hela eftermiddagen. Lyckades fa bada tva i sang i tid idag vilket var skont. Aven om jag ar schemalagd till 10.30 ikvall sa ar jag praktiskt satt ledig efter klockan 7 eftersom att barnen ar i sang och alla mina sysslor var klara innan barnen somnade! Inte helt fel att sitta pa facebook och fa betalt for det! :) I lordags jobbade jag 12 timmar (pust) eftersom att mina vardforaldrar akte pa begravning i Boston. Cara, en av de andra au pairtjejerna kom hit med sina vardbarn vid 11 tiden for en playdate vilket var valdigt skont och avlastande. Vi lat barnen leka runt medans vi satt och prata och drack te. Vi 12 tiden akte Kate ivag for sin karate gradering och var sedan ivag pa en annan playdate resten av dagen sa hade bara Johnathon kvar hemma. Nar Cara akte hem vid 2 tiden var det dags for J att sova lite och han vaknade inte igen forren vid 5. Aven om jag jobbade 12 timmar sa gick tiden ganska fort och det var faktiskt inte sa jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Sondagen var valdigt lugn och jag spenderade mestadels av dagen i min sang... Pa kvallen var det dags for bio med nagra andra au pairer. Vi sag "The Vow", helt okej film. :)

Det har ju ocksa vart "Alla hjartans dag", men jag hade nog forvantat mig mer av det har i USA. Var valdigt likt Sverige, skillnaden var val att barnen hade lite firande pa skolorna och gav sma valentineskort till sina klasskompisar! :) Jag markte inte ens av att det var Alla hjartans dag, men har val aldrig vart sa fascinerad av den "hogtiden" heller for den delen. Men har kommer lite karlek sa har i efterhand fran mig!


Jag har ocksa hunnit med att boka en 2 dagars trip till Boston med mig sjalv. Min vardfamilj gav mig 4 dagar ledigt under barnens vinterlov sa att jag kunde aka nagonstans, men eftersom att alla nadra au pairer jobbar under lovet fick det bli en liten enmanstrip pa 2 dagar! Inte klagar jag for det, ska bli kul att se Boston! :) Hoppas ocksa att det kan bli yttligare en tur ner med de andra au pairerna langre fram till varen! :) Se det inte harligt ut...?


Ja natt mer skrivvardigt har jag val inte for tillfallet men hoppas att vi syns snart igen!
Karlek i massor!


True, true, true...!

The spring is here!

Hej alla!

Varen har kommit till Vermont, i alla fall for nagra dagar! Idag har vi haft +10 garder klarbla himmel och stralande sol. Jag maste saga att jag alskar Vermont nar det ar sa har. Allt blir sa himla vackert. :) Jag hoppas att det haller sig sa har nu... Har vi inte haft vinter hitils behover vi inte ha nagon alls, nu vill jag ha varme och sol. :)


Den senaste veckan har val i stort sett sett ut som de flesta andra :) Jag har dock vart pa "bal", mer fest, som colleget anordnade. Vi var nagra au pairtjejer som gick ihop. Det bjods pa lite mat och chokladfontan samt nagra timmar av dans. Var riktigt kul att fa komma ut for en gangs skull! :)
Leni, Anne, jag och Erika


Mums!


Janina, Michelle och jag

I lordags var vi ett gang som mottes inne i Burlington for shopping och lunch. Det stod tva tjejer pa Church street med en stor jersey (lagtroja) fran det kvinnliga amerikanska hockeylaget som man kunde signera. Varldsturneringen for kvinnorna ska namligen hallas har i Burlington. Vi bestamde oss for att signera trojan, men de uppskattade inte riktigt att vi skrev GERMANY och SWEDEN pa den...?! Kan inte riktigt forsta varfor! ^^ Efter nagra timmar shopping akte vi hem till mig for middag och film. Jag lagade min pastasas med spenat, fetaost och tomat vilket uppskattades! :) Riktigt trevlig kvall! :)



I gar (sondag) mottes vi ett gang hemma hos Leni for att titta pa Super bowl, avslutningen av den amerikanska football turneringen. Aven om ingen av oss forstod reglerna sa jattebra sa var det anda kul att se... Kanns som en typisk amerikansk grej som man ska ha sett! :) Lite langtrakigt ar det dock allt. Spelet ar allt som allt 60 min men med all reklam, stopp i spelet och liknande tog det narmare 3-4 timmar, men det var kul anda tackl vare sallskapet...! :)

Idag hade jag morgonen ledig vilket var valdigt skont. Stalde klockan pa 8 och begav mig till gymmet for 2 och en halv timmes workout... Underbart! :) Korde ett valdigt harligt pass idag for forsta gangen. Step/pilates. Trodde inte att jag skulle bli helt slut av en timmes step, men efter 15 min var jag helt slut. Kommer helt klart forsoka kora det varje mandag... :) Har dessutom en helt underbar instruktor som gor allt sa mycket roligare!

Imorgon borjar jag 5.30 for Chris har personligtraning pa morgonen och Dave ar pa affarsresa, sa det ar nog dags att fa besok av john blund snart. Hoppas att allt ar bra med alla dar hemma...

Kramar fran ett soligt Vermont! ♥

RSS 2.0